tisdag 14 november 2017

Begagnade hockeyprylar

Den ledande förmedlaren av ny och begagnad sport och idrottsutrustning. Begagnade Hockeyprylar has 6members. Världens roligaste skridskoskydd!


Nu har vi dem, succén från Kanada som ger skridskoåkning off-ice en helt ny dimension. Vi har ett brett sortiment av skridskor, klubbor, hjälmar, skyd textil, tillbehör m.

Butiken är fullspäckad med både ny och begagnad vinersportutrustning inom hockey och skidåkning m. Om du har frågor angående vad vi kan hjälpa dig me var. Vi förmedlar bra priser, kvalitets varor, service och ett brett sortiment. Heta hockeyprylar : SmartRink, is året runt : TEKNIKTRÄNING : SÅ HÄR KAN DU BETALA läs mer under resp. Har du massa hockeyprylar som ligger och skräpar? Lägg ut en bil ett pris och skicket på varan.


Gratis annonsering av Hockeyprylar. Hockeyshopen förmedlar begagnade hockeyprylar och säljer en del nya saker som klubbor, tejp, halsskyd träningsdamasker m.

Där finns mycket begagnat för att. Jojje drömmer om att bli hockeyproffs, men när storebror Zack också behöver ny utrustning räcker pengarna bara till ett par begagnade skridskor åt Jojje. Här finns allt för hockeyliraren och till Sveriges, isärklass bästa priser.


Hos oss hittar ni utrustning, klubbor och skridskor från de största varumärkena inom. Insamlingen sker i samarbete med Live Green. Samla ihop alla gamla hockeyprylar på.


Sköter man sina skridskor så kan de säljas för en betydande del av ny-priset då barnet växt ur dem. Utöver nya skridskor finns det även begagnade skridskor. Det är framförallt för barn som det finns storlekar. Du kan även byta in dina begagnade skridskor.


På Play it again sports, som sålde begagnade hockeyprylar fick Nisse tom en helt ny lokal matchtröja och Tilda, som köpte en jättefin (och dyr). Bytardag för hela familjen! Köp och sälj begagnade hockeyprylar. Bli av med det gamla och passa på att fynda!


Märk samtlig utrustning med namn och pris på en. En butik som i dag är en renodlad komplett butik med full service och försäljning av. Magasinsgatan är en tvärgata till Kungsgatan, och en parallelgata till Västra Hamngatan.

Välkommen till Jonstorp Hockey. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg