söndag 4 december 2016

Rundstav 30mm

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Köp rundstav , fönstersmyg och mycket annat till riktigt schysta priser på Byggmax.


Vi har även bröstlister som används för att göra ett snyggt avslut på din.

Hej Jag behöver rundstavar à 130cm. Men de vanliga, typ Bauhaus, k-rauta, beiers verkar gå från 27mm till 33mm. Någon som vet om hornbach har? Rundstav 43mm Moelven furu obehehandlad 250cm. Vi har ett stort sortiment av rundstav i olika träslag och storlekar.


Se hela sortimentet av rundstav här. Stort utbud av Träprodukter.

Se vårt sortiment direkt online! RUNDSTAV i björk och fur Läs mer. Kontakta oss för mer info. Din lokala leverantör av handelsstål i Gävle.


Vi bedriver handel med stål, plåt, rostfritt, aluminium och armering m. Lager med omgående leverans! Denna webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda vår hemsida godkänner du användningen av cookies.


Leverantör: Nerkoon Höyläämö Oy. Taklist Moelven 15x56mm Allmoge Vitmålad Furu 2m. För enkel kapning av plaströr, rundstav , metallrör m. Greppvänligt handtag och enkelt bladbyte. Välkommen till Jula och prisvärt gör-det-själv! Vill ni ha ett rör i garderoben att sätta galgar på?


Eller en reling till köket? Kanske en tross i trappen istället för en vanlig rundstav som handledare?

Jämför och hitta det billigaste priset på rundstav. Fyll i ditt namn, telefonnummer och e-post så återkommer vi till dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg