onsdag 14 december 2016

Kontio timmerhus priser

Vi har nöjet att sälja och montera dessa gedigna kvalitetshus i timmer från Finska Kontio. Kontio är en av världens största tillverkare av timmerhus. På Villaportalen hittar du de ledande tillverkarna av timmerhus och timmerstugor som levererar i. Att leva och bo sunt i ett med naturens villkor. Bygger just nu ett timmerhus från Kontio.


Timmertjocklek 2mm utan extra isolering i väggarna. Kuusamo hirsitaloja muille. Byggnadsprojektets huvudentreprenör. Ny sida är underuppbyggnad. Många drömmer om ett eget timmerhus.


Fördelarna är många men det är också mycket att tänka på. Här får du hjälp på traven. Wiktorssons Bygg säljer och monterar timmerhus , bygger i lösvirke, säljer och byter fönster, kök m. Om du funderar på att låta bygga ett timmerhus ska du kontakta oss i god tid. Tänk på att ritningar ska göras, bygglov ska sökas, skog ska avverkas, timmer ska. Priserna på våra timmerhus ändras ofta och det är svårt att ha en komplett prislista som ständigt är uppdaterad.


Därför presenterar vi här ca- priser. Miljövänliga hus för hälsosamt boende. Ett timmerhus från Honkamajat är mer än bara ett hus. Ett unikt hem som passar perfekt för dina behov. Ett fritidshus eller ett året-runt-boende?


Det är ett timmerhus från Honkamajat. Hur kan Palmatin erbjuda hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser ? Timmerhus är oftast billigare än hus i sten eller betong i ungefär samma storlek. Det var vi som uppfann den unika värmetimmerkonstruktionen och det är vi som satt standarden. Timmerhus , timmervillor och timmerstugor individuellt planerade för varje familj. Bygg ett hem som håller för livet och hjälper din familj att må bra.


Bengt Randström och Gunnel Önneholm började skissa fram sina hus i ett kollegieblock, och med det som utgångspunkt har Honkamajat förverkligat Bengt Randströms. Vi tillverkar gedigna och prisvärda timmerhus i rundtimmer. På så sätt kan vi erbjuda gedigna timmerstugor till samma priser som lösvirkeshus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg