onsdag 28 december 2016

Porttätning

Tröskel och tätningar för ytterdörr, förrådsdörrar, innerdörrar och port för garage och industri. Släplister av gummi eller borstlister med skena. Galvad monteringsskena för montering av släplist, bälglist och karmlist. Denna produkt är längre än 5m och kan därför.


Unimer rak släplist är en porttätning tillverkad i väder- och åldringsbeständigt, svart EPDM-gummi. Listen är mjuk och följsam och. Vi har tätninglister i många olika kvalitéer, gummityper och former. Delleverans Praktiskt vid stora leveranser.


Unimer U-släplist är en porttätning tillverkad i kloropren-gummi. Gummitrösklar, släplist – Dörr och porttätning. Värme Frysrumsportarna har värme i övre kanten och på sidorna av dagöppningen samt i nedre.


Karmtätlist av vitlackerad aluminium,. Låg vikt i förhållande till brandklassen tack vare innovativ portkonstruktion. Portautomatik Aperto inkl.


En uppblåsbar porttätning och tillbehör som trafik- och lastningsljus kan också styras om så önskas. Denna interaktiva publikation är skapad med FlippingBook, en tjänst för streaming PDF-filer på nätet. Ingen nedladdning, ingen väntan.


En tätningslist som inte sluter tätt är ganska värdelös. Därför kan det vara en bra idé att kontrollera dina tätningslister med jämna mellanrum och byta ut. NOVOFERM INDUSTRIPORTAR Funktion, flexibilitet och säkerhet NOVOFERM industriportar Thermo två fönstersektioner och sidodörr i samma utförande som porten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg