tisdag 13 december 2016

Byggmax balksko

Varmförzinkad balsko med invändiga monteringshål. Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Handla online till toklåga priser. Lägg till montageservice vid köp! Inom- och utomhusbelysning m. Välj från ett brett sortiment.


Kvalitet till toklåga priser. Alltid öppet köp i dagar! Med balksko -konstruktion blir det. Finns i flera olika storlekar. Men nu upptäckte jag att minsta storleken är 45x97.


Här hittar du byggbeslag så som kilankare, spikningsplåt, vinkel och stolpsko från flera ansedda märken så som Grabber, Fischer och Prof. Köpte minsta storleken av balksko på byggmax utan att titta så noga. För att fästa golvreglarna i min trädäckskonstruktion kommer jag att använda balkskor vid infästningen i den bärande ramen (bärlinan).


Jag skulle behöva 45x70. Används till avväxlingar av träbalkar. Våra standardprodukter tillverkas även i rostfritt och syrafast material.


Balksko special och udda dimensioner av t. Köpt beslag och skruv på byggmax , balkskor och vinklar ser galvade ut, trallskruven är rostfri och ankarskruven är väldans blank. Byggmax Relaterade produkter. COM Granngården SkånskaByggvaror. Sedan väljer du trallskruv till trallvirket.


Produktnamn: Artikelnr: Antal. Du behöver också balkskor , spikbleck, vinkeljärn och beslagsskruv till infästning. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Dock såg jag en filmsnutt från byggmax som sa att man skulle ha distans och det gjorde mig osäker.


Takåsfästet används vid takkonstruktioner och korsande balkar, i huvudsak vid förankring av takåsar till primärbalkar. Avväxlingsbjälkar: konstruktionsvirke eller limträ, dimension beror på aktuella lastförutsättningar. Två fästhål i bottenplattan och två i. Stolpskon kan justeras 1mm i höjdled.


Vi erbjuder ett brett sortiment från varumärken som Essve, Lindab och Moelven. Köp ditt byggmaterial hos K-rauta – ett byggvaruhus av det rätta virket. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg