måndag 4 september 2017

Hrak kontakt

Vi har flera medarbetare med särskilda språkkunskaper. Här ligger kassans huvudkontor och här handläggs bland annat omprövningar, underrättelser från arbetsförmedlingen och större återkrav, men även vanliga. Sveriges attraktivaste bransch så är vi a-kassan för dig! För dig som jobbar inom hotell, restaurang, catering, kafé, turism, spa, casino.


Förutom vanliga ersättningsärenden handläggs här även utlandsärenden. Jeanette Åström Kontakt : jeanette. Handlägger medlemsärenden såsom in- och utträden när det gäller medlemskapet i arbetslöshetskassan.


Hanterar också dina frågor när det gäller avgifter. Vill du komma i kontakt med en handläggare så går det bra att skicka meddelanden till dem på Mina sidor. Du kan naturligtvis också ringa oss.


Besökstider Olof Palmes gata 3 Stockholm. Alfa-kassan är en a-kassa som är fristående från fackförbund och intresseorganisationer. Vi välkomnar alla oberoende av yrkesgrupp.


Skicka frågor om ditt medlemskap och din avgift via e-tjänsten Mitt medlemskap. Om du är medlem hos oss kan du logga in på Mitt medlemskap och ställa dina. Find telefonnumre og adresser på firmaer og personer.


Søg efter services, produkter, kontaktinformation, kort, ruteplan og gadefotos. HRAK och vi växer stadigt. Hrak - företag, adresser, telefonnummer. Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska.


Vad ska jag göra om jag utsätts för sexuella trakasserier eller kränkningar? För många var det första kontakten med facket. Vissa större arbetsförmedlingar har öppet till 18. Hitta din arbetsförmedling.


Här hittar du kontaktuppgifter, tveka inte att höra av dig! Få resultat från sökmotorer i en! Anmäl dig här så tar vi kontakt med dig.


Försäkring som har utformats i samarbete med Hotell- och restaurangfacket. Vilka försäkringar har jag? Använd Mina sidor för att det är enklare, snabbare och säkrare. Du får full koll på dina ärenden och kommer i kontakt med din handläggare på ett enkelt sätt.


Du får lättast kontakt med oss genom Mina sidor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg