torsdag 7 september 2017

Eb therm 205

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Handla TERMOSTAT EB-THERM 2till återförsäljarpriser hos Storel - din elgrossist. Cable Kit är ett komplett, tåligt och driftsäkert golvvärmesystem med en tunn. Underfloor heating thermostat with display. Till att börja med fungerade termostaten som den skulle, men efter ett tag blev det problem,.


Golvvärmetermostat med display. Detta är din termostat Termostaten är mikroprocessorstyrd med LCD-display. Displayen har en dämpad bakgrundsbelysning som tänds helt när du trycker på valfri.


En golvvärmetermostat som passar dig som vill ha ett energismart alternativ. EB-Therm har två energisparprogram. De bygger på en lika smart som. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel. EB -Thermissä on kaksi energiansäästöohjelmaa. Ne rakentuvat kekseliäälle ja yksinkertaiselle periaatteelle: huolehtimiselle siitä, että lämmintä on vain.


Cable Kit 2ger goda möjligheter till energieffektiv uppvärmning. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Digital termostat med både golv- och rumsgivare. Den är enkel attanvända och med olika energisparprogram. Gör det enkelt att installera värme under trägolv och laminat.


EB Therm 2reglerartemperaturen på tre olika sä. Så nu passar termostaten även in i ABB Impressivo-ramsystemet. De passar med några av de vanligaste ramsystemen på marknaden.


Det inngår en termostat i alle våre. Tack för att du valde Ebeco. Enkel och snabb prisjämförelse. Sök bästa pris antingen från en dator eller din mobil.


Koppla ihop värmefolien med dubbelisolerade anslutningskablar och anslutningsklämmor som ingår i paketet. För detta behövs även en presstång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg