tisdag 4 juli 2017

Underhållsolja golv

Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. För vitoljade golv rekommenderas vit trägolvssåpa och vit underhållsolja. För naturellt oljade golv rekommenderas naturell trägolvssåpa och naturell.


Oljebehandlade trägolv ska emellanåt behandlas med en vårdande olja – lämpligen gång om året i bostäder, oftare på golv som är hårt. Ett oljat golv ger träet en varm och levande yta.

Det finns några generella steg att följa för hur du oljar ett golv. Vad ska man tänka på när man oljar trägolv? Här får du tips om golvolja när du ska olja golv och välja golvolja för ditt trägolv. Oavsett vilken typ av golv du ska lägga kan du garanterat hitta smarta golvtillbehör som kan komma till användning.


Här kan du hitta mängder av smarta. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Trägolv är kanske det vanligaste valet av golv i de flesta allrum och det är egentligen inte särskilt konstigt.

Trä är ett levande material med många smarta. I början är det viktigt att underhållsolja golvet oftare för att snabbt bygga upp en mättad och smutsavvisande yta. En fingervisning för nyoljade golv är en. Golvvård och golvrengöring trägolv.


Tips om golvvård och hur du rengör och vårdar ditt trägolv. Rengöring av oljade, bonade och lackade golv. Oljan är alkydförstärkt och är pigmenterad med titandioxid.


Med golvoljan ger du ditt golv en snygg yta med mycket träkänsla. Hitta inspiration i vår virtuella. Med några få klick kan du inreda ditt rum, få inspiration och hitta det. Vi har golv för små och stora tillfällen.


Bona Care Oil används med fördel på tidigare oljade golv. Underhållsolja Bona Care Oil ger långvarigt skydd både för oljat och obehandlat trägolv. Välj mellan oljade eller lackade golv ,. Och om olyckan är framme, kan golvet repareras och förnyas med Pergos underhållsolja.


Golvplanka, är vad de flesta väljer numera.

Golven är indelade i tre olika. Effektiv rengöring av oljade golv. Dosera dl såpa till liter kallt vatten. Torka golvet med väl urvriden trasa eller mopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg