fredag 14 juli 2017

Äppellådor granit

Vintage äppellådor som passar hem med lantlig, shabby chic stil! Varje äppellåda har ett helt unikt utseende och en naturlig patinering. Angivna mått är ungefärliga. Hos Granit hittar du smart och funktionell förvaring och inredning. Se vårt stora utbu få inspiration och handla online eller i någon av våra butiker.


Gamla äppellådor i trä har blivit populära i inrednings­sammanhang och de kan användas på många olika. Har ju letat febrilt efter dessa lådor och i somras när vi var ner till Stockholm hittade jag dem äntligen på GRANIT. Gör en grönskande hylla av äppellådor. Doftljus i porslinsask med lock, 8kr, grå kruka 8kr, och liten kruka, 1kr, Brandstationen.


Vit kruka, 1kronor, Årstiden. Trälåda, kronor, spadar, kronor, allt Granit. Slinga lampor, 4kr, Granit. Brickbor 2kr, Rusta – Äppellåda , 3kronor, Granit. Panel Alva, bröst m, 8kr,.


Bland annat en jättestor griffeltavla och fina äppellådor att förvara böcker och. För den händige finns det griffelfärg att köpa hos bland annat Granit. Skruva upp gamla äppellådor eller plankor som hyllor eller hitta nya användningsområden för. Skärbrädan i akaciaträ kommer från Granit och kostar.


Dessutom är äppellådor ganska enkla att hitta på loppisar, annars finns de även i nyproduktion, till exempel den här från Granit , 3kronor. Granit säger sig ha träbackar som är äkta äppellådor som har använts på odlingar i Europa. Innovativa soffor för varje natt. Har fått flera frågor om vart man kan finna fina trälådor om man vill bygga en egen hylla som denna eller som.


Gillar mest Granits äppellådor , den översta. Jag håller me gamla äppellådor är urmysiga! Det rustika soffbordet är egentligen inget bord utan tre äppellådor ställda på högkant.


Bänkskivorna är i granit och arbetsbordet har fått skiva i betong,. I ett hörn av köket har Margareta staplat enkla äppellådor till en hylla för. Hängaren Dots kommer från Mutoo och lampan från Design House Stockholm men liknande lampor finns på bygghandeln Clas Olsson eller Granit. Instagram IKEA Sveriges officiella Instagramkonto för inspiration och nyheter.


Pinterest Här delar vi med oss av inspiration och idéer för ditt hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg