tisdag 15 oktober 2019

Gömma kattlådan

Har du katt så känner du säkert igen problemet med att försöka placera kattlådan någonstans så att det ser bra ut – men den är allt annat än vacker. Den fungerar perfekt för att gömma din. En del katter gillar att ha en helt stängd topp på kattlådan medan andra katter vill ha locket halvöppet eller.


Här visar de hur du kan gömma kattlådan i en IKEA-garderob och IKEA-skåp. Jag fick ett mail om tips om hur man kan gömma kattlådan hemma.

Så här stod det i mailet: Hittade denna blogg då jag själv hade problem med en given plats för. Smart sätt att gömma kattlådan om det saknas plats i badrummet. Klösträd med bra utrymme för spaning. Så gömmer du kattlådan och döljer lukter: Oavsett vilken kattlåda man köper så är den inte så estetisk att ha framme och så ska vi inte tala om lukterna som.


Dekorativt skåp att att gömma kattlådan i. Tillverkad i lackerad MDF. Nu på sommaren har hon inte använt den, men vill inte ta bort den ifall hon skulle bli inne en dag och inte kommer ut för att uträtt.

Skåpet i sig är ju inte tätt (typ som när man har kattlåda med lock), men känner man mycket av lukten från kattlådan ? Ett smart sätt att gömma kattlådan ! Ett stort filthus med vändbar kudde och vita filtdekorationer på taket, för stora katter och små hundar, även praktisk för att gömma kattlådan , en härlig. Kattlåda byggd av skåpet Bestå från Ikea. Att gömma kattlådan i en möbel. Jag har kattlådan i en Hol i hallen, så här ser det ut: Jag är jättenöj.


Perfekt för kattägaren som vill dölja kattlådan med en snygg och funktionell möbel i stilren design. Hur gömmer man kattlådan på ett snyggt sätt utan att det påverkar inredningen? Den här lösningen är perfekt för den som har en mindre lägenhet och önskar gömma kattlådan. DIY - göm den urfula kattlådan på helt fantastiskt smarta och snygga sätt!


En diskret och snygg möbel som fungerar som kattlåda och hylla i ett. Det går att gömma kattlådan på ett snyggt sätt i badrummet också. Ställ ner din kattlådan med lock (locket på är att föredra för att minska lukt och spridning av kattsanden). Ser framför mig hur en stackars intet ont anande besökare fastnar med baken i kattlådan.


I vanliga fall är det Gabriel som gillar att gömma sig under filtar.

Man kan även gömma lite kattgodis runt om i bostaden som katten kan leta efter. I vårt sortiment av toalettillbehör för katter finner du produkter som hjälper till vid rengöring av kattlådan , såsom kattsandssoptunnor, kattlådepåsar. Tips på hur du kan gömma undan kattlådan snyggt samt bäd hydda, koja och tält för katten att sova i. Eftersom båda dörrarna gör att öppna är det lätt att rengöra kattlådan ! Köp en Ikea Hol, den större varianten, eller liknande.


Men det köksskåpet faktum f. Universitetsdjursjukhuset vid SLU är en certifierad kattvänlig klinik (Cat Friendly Clinic) med guldstandar vilket är den högsta certifieringen en klinik kan få. Göm hundskålarna i en byrå, som du sedan kan gömma undan när du vill. Göm kattlådan i en smart möbel. Eftersom dörren i fronten går att öppna är det lätt att rengöra kattlådan !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg