torsdag 11 juli 2019

Isolering brandsäker

Paroc är den ledande tillverkaren av brandsäkra och energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Vet du att du med rätt isolering och konstruktion kan minska brandfaran och bidra till brandsäkerhet och trygghet i ditt hus? Att bidra till ett brandsäkert. Cellulosaisolering är en beprövad brandsäker isolering och isoleringsmaterial som ger ett bra brandskydd. Isoleringen tål både röta och mögel.


Ursa mineralull på rulle är ett komprimerat, brandsäkert och ljudabsorberande isoleringsmaterial med elastiska fibrer som är mögel- och svampsäkert. Hur vet jag att isoleringen är brandsäker ? Byter ut ett rökrör till en vedeldad bastu, det som går genom väggen. Jag hoppas ju att isoleringen som satt där är. Nätmatta 30mm till brandisolering av ventilation, imkanaler och rökkanaler. ISOVER har de produkter som krävs för att uppnå god isolering av cisterner, pannor, ugnar och rörledningar - från lätta och spänstiga glasullsprodukter för.


Låt vår effektiva isolering göra jobbet. Kontakta oss så hjälper vi dig med en skräddarsydd lösning. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med isolering skapar du bra klimat inomhus samtidigt som uppvärmningskostnaderna minskar.


BRANDSÄKER Med installationssäkerhet i fokus Värmens. Utvändig heltäckande isolering för ventilerade ytterväggar är idealisk både i samband med nyproduktion. Nätmatta 50mm till brandisolering av ventilation, imkanaler och rökkanaler. Brandsäker stenull för användning i platta. Paroc tillhandahåller flera olika system för isolering av låglutande tak, som alla ger välisolerade och brandsäkra tak.


Sortimentet omfattar obrännbara. Miljövänlig isolering som är brandsäker och effektiv. Ekocells cellulosaisolering är tillverkad i Sverige av returpapper för en hållbar framtid och miljö. Perlite har använts i närmare år runt om i världen till isolering , i alla slags konstruktioner.


Perlite isolering är kapillärbrytande, obrännbar och 1 naturlig. ROCKWOOL produkter är brandsäkra , ljudisolerade och har en lång livslängd. Rockwool Granulat PRO är framställt av stenull och ger en fullgod isolering. Produkten är dimensionsstabil, brandsäker , fukt- och vattenavvisande. Kollade själv upp det när jag gjorde om min gamla trävägg med tretex skivor till brandsäker vägg.


Då blir säkerhetsavståndet bara mm. Uppdelning behöver inte göras om isoleringen i vindsbjälklaget är av klass A2-sdoch det endast finns en begränsad mängd. ISOVER är ledande inom isolering och isolerlösningar med över års erfarenhet på den svenska marknaden.


Vårt fokus ligger inom hållbar utveckling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg