torsdag 1 november 2018

Trallbrädor

Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen. Se vårt breda utbud av trätrall i lärk. Stommen är nu klar och det är dags att täcka in alla steg och det övre planet med trallbrädor. Detta är ett jobb som kräver lite. Svensk lärk Svenskt ädelträ med starkt naturligt rötskyd därmed även giftfritt.


I hörnen kan du fästa en bit liggande regel. På det sättet skapas en bredare yta där gerade trallbrädor sedan kan fästas. Finns det någon som har erfarenhet av att skruva trall med endast en centrerad skruv per regel? Jag har sett det i flera projekt i en amerikansk.


HJORTEN´s producerar, säljer och levererar ett brett sortiment tryckimpregnerade trävaror med års rötskyddsgaranti. Viken mellanrum rekomenderar ni att ha mellan trallen? Kommer att lägga 28x1tryckimpregnerat.


Hade tänkt att ta 5mm, men har hört att tryckad trall. Då är tryckimpregnerat trallvirke ett utmärkt alternativ. Här hittar du vårt sortiment av olika trallrutor och trallbrädor. Våren är här och med den kommer trallsäsongen.


Alla trallkonstruktioner ser olika ut. Därför gäller det att förbereda sig ordentligt, och tänka till i. Vi kan erbjuda tryckimpregnerad trall av norrlandskvalitet till låga priser. Från mer än ett decennium av erfarenhet av produktion och leverans av kompositdäck. Trallbrädor finns i bredare dimensioner.


När du bygger upp din altan med dina trallbrädor utifrån denna princip så slipper du ojämna skarvar. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll. Här får du tips när du ska bygga altan och altangolv av trätrall. Steg för steg instruktioner med förklarande fotografier för ditt altanbygge.


Träkomposit från Willab Garden i WPC träkomposit. Vår lärktrall är i Sibirisk Lärk som är ett tätvuxet träslag med en stor andel av kärnträ. Lärkträ har en naturligt hög rötbeständighet.


Extra långa specialbits som används med CAMO skruvmall när du skruvar trallbrädor anpassade för clips eller om du vill komma ett par millimeter djupare ner i. Monteringsverktyg CAMO MARKSMAN PRO-X1. Skruvfixtur för dold trallskruvning. För trallbrädor med bredd 1mm - 1mm. Arbetssteg Skruva därefter fast trallbrädorna.


Börja utifrån och fortsätt sedan in mot väggen. För att få en snygg inramning av golvtrallen kan trallbrädor. Fäst övriga trallbrädor och försök att få de nya att linjera med de gamla. Planerar du att bygga en altan i sommar?


Skruvexperten Pär Thuresson, VD på Grabber, svarar på sju frågor om att skruva trall. Information för trallbyggare Sol, sommar bad och uteliv, det är dröm-men för det stora flertalet svenskar. Ett fantastiskt hus byggt med OrganoWood panelvirke och trallvirke.


Nytt system för dolt montage av trall. Skruven monteras i sidan av trallbrädan med hjälp av tillhörande monteringsverktyg och specialbits.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg