fredag 15 februari 2019

Ytbehandling trägolv

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Hitta lägsta priset på Trägolv. För att golvet skall bli så lättstädat och motståndskraftigt mot smuts skall man ha en ytbehandling på golvet.


Det finns lite olika alternativ. Du har precis slipat det gamla trägolvet , eller kanske rentav lagt ett nytt, så nu funderar du på vilken behandling som är bäst: olja, lack, vax,.

Ett trägolv är alltid mjukt och varmt att gå på. Vilken ytbehandling golv har avgör hur golvet upplevs både när det gäller känsla och utseende. Tåligt trägolv med rätt behandling.


Vi på Bona har mycket kunskap om olika ytbehandlingar för trägolv , det är trots allt det som är kärnan i. Vi hjälper dig välja ytbehandling till ditt trägolv. En slipning och ytbehandling kan förvandla ett helt rum. Om trägolvet blivit nött kan du få tillbaka dess lyster.


Om du bara känner för en förändring finns. Tomas Nor tredje generationens golvläggare, berättar här om trägolv ur flera aspekter - träslagen, läggningen, verktygen, ytbehandlingen och underhållet.

Golvbranschen, GBRs branschriktlinjer beskriver översiktligt metoder för slipning, ytbehandling med lut, lack och olja samt underhåll av trägolv. Ytskiktet ska helst tillåta träet att andas och röra på sig och naturligtvis ge trägolvet en vacker yta. Ytbehandling av nya golv Oljade golv. Stort utbud av trägolv i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsträgolv från kända varumärken.


Sedan 40-talet, då golvlacken först gjorde sitt inträde på den svenska marknaden, har det varit det populäraste sättet att skydda våra trägolv. Efter en golvslipning behöver man ytbehandla trägolvet. Men vilken ytbehandling ska man välja efter golvslipningen? Här hjälper vi dig att hitta rätt i det. Många tycker att ett traditionellt oljat och såpskurat golv är jobbigt att hålla rent genom såpskurning.


Vi levererar alltid våra trägolv utan ytbehandling , men däremot är de slipade vid leverans. Golven kan med fördel ytbehandlas med de flesta på. Det är viktigt att tänka på att ett trägolv , oavsett om det är ett brädgolv eller parkettgolv, i regel inte tål att slipas hur många gånger som helst. Slitstark golvolja lämplig för alla typer av trägolv.


Vaxbalsam av bivax och vegetabiliska vaxer för ytbehandling av trägolv , linoleum och oglaserad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg